Comantem betekent ‘bloeiend’ in het Latijns. Wij leveren een kwalitatieve en duurzame bijdrage aan de bloei van mensen op de arbeidsmarkt.

Wij zijn het bedrijf gestart in 2020, omdat we vanuit Cavoi zien dat het loont om te investeren in mensen. Ook zien we in veel gevallen bewustwording en daarmee draagvlak ontstaan bij werkgevers om actief bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen. Wij zien dus kansen en zo werken wij ook:

Met oog, oor en hart kunnen mensen altijd terugvallen op coaching en bemiddeling. Wij zien werkgevers dan ook als partners waarmee we samen het verschil maken.

Arne van de StreekComantem

Infinite bloom

Wist je dat Comantem ‘bloei’ betekent? Hier zie je dat wij streven naar een circulaire en eindeloze bloei.

Comantem_infographic_over-ons
1
Van kans naar ontmoeting; we willen je graag leren kennen.
2
Van ontmoeting naar relatie; we zijn bereid in jou te investeren
3
Van relatie naar werk; we zoeken een passende baan voor je.
4
Van werk naar (nieuwe) kansen; we blijven dichtbij en denken met je mee.

Maatwerk voor uitzendkrachten
én werkgevers

Dankzij een sterk netwerk en de brede ervaring die wij bij Cavoi hebben opgebouwd, kunnen wij ons uitstekend verplaatsen in werk- en opdrachtgevers en zijn wij moeiteloos in staat elke arbeidsbehoefte te vertalen naar een vruchtbare taak of functie.

Doel gericht met
een persoonlijke
aanpak

Bij Comantem staan authenticiteit en het echte verhaal altijd centraal. Met vallen en opstaan werken we naar resultaat. We durven ook te benoemen wat je minder leuk vindt om te horen. We rekenen mensen niet af, maar bouwen op.