Wij zoeken jou!

We zoeken kandidaten die gemotiveerd zijn om een baan te vinden die bij ze past. En we zijn op zoek naar opdrachtgevers die het lef hebben mee te werken aan de ontwikkeling van mensen. Ben jij een van deze twee doelgroepen, dan zoeken wij jou.

Neem vrijblijvend contact op

Kom erachter wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Wie zoeken we?

01

Gemotiveerde kandidaten
We bemiddelen alle kandidaten die gemotiveerd zijn om te werken, ongeacht leeftijd, opleidingsniveau en achtergrond. Ook als je al even niet gewerkt hebt door bijvoorbeeld ziekte, werkloosheid of een arbeidsbeperking.

02

Opdrachtgevers met lef
We bemiddelen alle opdrachtgevers die bereid zijn mee te werken aan de ontwikkeling van mensen, ongeacht branche of functie. Wij zien hen als partners die het lef hebben om de behoefte aan arbeid te koppelen aan maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Comantem-zoeken

Hoe werken we?

Op een duurzame manier aan het werk.
Wij laten je niet ‘hoppen’ van werkgever naar werkgever. Wij gaan altijd voor de beste match tussen kandidaat en opdrachtgever. Omdat we beschikken over een sterk netwerk en omdat we jou persoonlijk kennen, is de kans groot dat wij een baan vinden die bij jou past en waar jij blij van wordt. Als je daarin behoefte hebt aan ondersteuning, dan kunnen wij dat organiseren.

Wij zijn jouw werkgever.
Je draait volledig mee in de organisatie van de opdrachtgever en je wordt gezien als een volwaardige collega, en je bent uiteindelijk bij ons in dienst. Je kunt dus bij ons terecht met alle vragen die je hebt over verzekeringen, contracten, salaris en toekomstmogelijkheden. Bovendien zijn wij in alles verantwoordelijk voor jouw veilige werkplek.

Benieuwd naar onze visie? Lees ons verhaal

Comantem-contract

Wat bieden we?

Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden.
Dan moet je denken aan verlof, vakantiegeld en doorbetaling bij ziekte volgens de juiste afspraken. Voor ons is dat echter niet het belangrijkste. Onze inspanningen zijn erop gericht om jou te laten (door)groeien en dat doen we vanuit een persoonlijke relatie met kandidaten en opdrachtgevers.

Ben je enthousiast over Comantem
en wil jij samen met ons het verschil maken?

Kom erachter wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op